Klä på er!!

Skrivit om det förr och kommer säkert skriva om det igen.
Alla dessa turister som envisas med att gå runt halvnakna i bara bikini/badshorts på stan, i mataffärer, på restauranger… Får mig att må illa!!
Hur svårt är det att sätta på sig en t-shirt och ett par shorts? En sarong? Klänning? Nåt som skyler era kroppar när ni struttar runt och visar era kroppar ingen vill se!
Turkiet borde göra som Mallorca. Bötfälla
folk som inte har vett att klä på sig.
Just i detta nu ser jag ett par på en hotellbalkong tvärs över vårt där kvinnan sitter och flashar brösten. Å nere på en hotellrestaurang sitter två unga kvinnor och äter frukost i bikini??!!
Osmakligt, ohyfsat, respektlöst…
Klä på er och sluta skäm ut er!!!!

This entry was posted in Inte alltid roligt, Tips. Bookmark the permalink.

9 Responses to Klä på er!!

 1. Ama de casa says:

  Jag kan bara hålla med. På strandbarer som är PÅ stranden, i sanden, kan det vara ok med bikini/badbyxor inte annars.

  Det värsta jag har sett (fast i en tidning då) var en nudistcamping där folk gick och handlade i affären. Helt spritt språngandes nakna! GLÄÄÄ!!!

 2. evelina says:

  Det är så märkligt att de som turistar här anser att utlänningar ska ta seden dit dom kommer, men glömmer helt av de tankegångarna när de kommer hit. Detta är ett muslimskt land? Visa respekt för de gästvänliga turkarna! Ja bötfäll gärna här med.

  • Sand mellan tårna says:

   Eller hur!!! Skillnad på folk och folk och samma hänsyn och respekt gäller tydligen inte alla :/ Idioter är milt uttryckt. Blä…

 3. MariaS says:

  Och ska man hårddra det är turkar muslimer och ser inte på saken lika lätt som oss med att visa kroppen. vi är turister i deras land och borde väl kunna visa lite respekt?! Ja alla tänker tydligen inte som mig (oss) men jag går då inte omkring i bara bikini!

  • Sand mellan tårna says:

   Respekt och hänsyn lämnas hemma innan folk kommer hit. Alldeles för många tyvärr som tror dom kan bete sig hur som helst bara för att dom är utomlands. Nä, dryga böter skulle dom få :/

 4. Lena Ljunggren says:

  Skärpning till dessa turister och jag vidhåller att skyltar på barer/ restauranger där det visar att man klär på sig! Bikini , badbyxor på stranden ok men sen NOT! Giller inte de som solar top less heller……. respekt och ödmjukhet när man är gäst i landet kan jag tycka.Ha det gott trots irriterande turister!! Finns som tur är en del trevliga får vi hoppas ! Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Finns några få ställen som har skyltar men alla borde ha eller inte. Folk borde fatta själva hur man uppför sig utan att behöva sätta upp en skylt för att dom ska förstå att det är inte ok att bara ha badkläder utanför strand/poolområde.

 5. Jo jag håller med.. När man äter och är på stan och går så behöver man inte gå i bikini. Det är ju hur lätt som helst att dra på sig ett par shorts och ett linne.
  När vi var till Turkiet -09 så stod det i restaurangen att man ej fick gå in i bara badkläder (bikini badshorts etc) men tyvärr märkte jag att det var inte många som brydde sig om det.. Så jag instämmer i att bötfälla.

  • Sand mellan tårna says:

   Nä jag vill då inte se en massa nakna kroppar när jag äter.ruttet att folk inte ens respekterar när det finns skyltar 🙁

Kommentera