En röst mindre

Till SD…

IMG_1166.JPG
Idag kom mitt röstkort.

Varit lite nervös efter att jag hörde att en svensk väninna här inte fick sitt inför eu valet förrän långt efter och när jag för några dar sedan såg att en annan väninna här fått sitt har jag väntat med spänning.
Å idag kom det så här ska röstas. På vad vet jag inte 100 än och när jag vet håller jag det för mig själv. Vad jag däremot vet är att trashet SD får inte min röst iaf.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

5 Responses to En röst mindre

 1. Mamma says:

  Då har du lite huvudbry framför dig 🙂 Inte lätt det där, alla lovar och lovar och det är märkligt vad mycket klirr det är i statskassan när det är valtider……….Alla får ihop sin budget till allt som behövs, och det utan att höja skatterna! 🙂
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Haha ja eller hur! Enda som är lätt ät vilka jag inte ska rösta på. Svårt svårt!
   Puss o Kram!

 2. Ama de casa says:

  Ja, rösta MÅSTE man göra. Inte lätt att välja, men vissa är tämligen lätta att välja bort i alla fall…

  Jag har ju redan lagt min röst, så nu har jag rättighet att fortsätta gnälla 😉

 3. Ni får era före oss. För här har vi inte fått några än. Men jag håller med dig SD får inte min röst heller.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja utlandssvenskar får sina före. För att dom ska hinna komma fram i tid. Ni får era 3 veckor innan.

Kommentera