På’t igen!!

Igår var vi som jag skrev på nightsafari. Vi hade så roligt. Länge sedan jag skrattade så mycket som igår. Ont i magen idag av allt skrattande.
Vi har ju så duktiga paparazzis så jag tog inte så många bilder själv. Får återkomma senare med bilder från turen.

20140806-063112-23472297.jpg
Dom här sötnötarna fastnade i alla fall på min kamera.

20140806-063155-23515119.jpg
Liksom katten Osman som bor hos familjen som har nomaden tent där vi stannar både på night och combi safari. Aldrig sett en katt som älskar chips så mycket. Hade vi inte hållit undan chipspåsen hade han krupit in i den och länsat den.
När han ätit tillräckligt många chips och kände sig mätt tyckte han mitt knä var ett bra ställe att vila på.
Där låg han och halvsov, spann och mådde hur bra som helst. Brydde sig inte ett dugg om den höga musiken när bellydancern var där, applåderna, skratten, tjuten… Men när Katrin nös satte han klorna i mitt ben och hoppade nästan rakt upp så rädd blev han. Då nös hon ändå i armen så det lät inte ens särskilt mycket i våra öron. Att inte jag dog av skratt!

Idag blir det till att träffa Osman igen då vi ska på combi tour. Det var inte alls planerat men Hasan sa igår innan nighten att jag vill ha med er på combi imorgon. Nån reklamfilmsinspelning och klart vi ställer upp så på’t igen!

God morgon!

20140806-064145-24105608.jpg
Gårdagens Sherlocks Angels. Bild jag norpade från Alicia.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to På’t igen!!

  1. Mamma says:

    Vilket härligt gäng! Syns lång väg hur roligt ni har 🙂
    Och filminspelning idag minsann. Du har väl fixat håret och klätt upp dig till tänderna ? 🙂
    Puss o Kram! Ha en bra dag!

Kommentera