Fick rusa iväg

Satt och väntade imorse på att Alex skulle vakna så jag kunde börja dammsuga. Så fort han vaknade satte jag igång och gjorde ett städryck.
Alex låg i soffan och slappade framför tv’n och med sin iPad.
Vi gjorde oss ingen brådska men så ringer Hasan och frågar om vi kan komma ner till kontoret så han slapp stänga. Han är själv idag och var tvungen att sticka iväg med en ny jeep till combi safarin då en av jeeparna på den turen hade fått något problem.
Så det var bara för mig och Alex att slänga på oss kläderna och rusa ner. Tur vi bor nära så vi var nere på 5 min. Hasan satt redan redo i en jeep och drog direkt han såg oss.
Så här sitter jag på ett just nu öde kontor.

20140803-121825-44305065.jpg
Känner mig lite ensam så vill nån komma och fika med mig är ni så välkomna.

This entry was posted in Combi Sherlock. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fick rusa iväg

  1. anna says:

    Hade gärna kommit på fika, bor bara liiite långt bort. Har läst böckerna du tipsade om tidigare på din blogg om christopher silverbielke. Mycket bra böcker. Åker till turkiet den 16 Aug så har sparat den sista boken till dess. Blir perfekt i solstolen

  2. Ama de casa says:

    Åh! Synd att jag läste detta lite för sent… 😉

Kommentera