Hur tänker vissa människor???

Eller tänker dom inte alls?

Idag på stranden såg vi ett turkiskt par med en nyfödd liten bebis. Den var inte ens 1 månad gammal. Så liten så liten och vad gör dom?
Jo av med alla kläder på bebisen och pappan tar ner henne i havet och badar med henne. För en så liten bebis är ju vattnet kallt. För att inte tala om hur salt det är. Det är skit salt just nu och så på den ömtåliga bebishuden. Pappan la henne på en luftmadrass och stod där bredvid och pratade med en kompis. Behandlade bebisen som en leksak.
Dom var i en ganska lång stund och mamman var också i och badade. Nyförlöst, antagligen med snitt vilket är väldigt vanligt här och att bada i saltvatten då är väl inte det smartaste.

Molnigt idag som jag skrev tidigare och det var väl tur med tanke på att dom inte hade något parasoll utan lät bebisen ligga först i en handduk och sen utan något i knät på en annan vuxen i deras sällskap tills föräldrarna badat klart.

Man behöver inte vara hemma i 40 dar med en nyfödd vilket är tradition hos många här men inte ta ner dom på stranden heller och definitivt inte bada dom i havet. Galet!!

Tyckte så synd om den lilla bebisen.

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hur tänker vissa människor???

 1. Aurora says:

  Hur de tänker?
  Inte alls vill jag påstå.

 2. Eva says:

  Fy vilka föräldrar! Tur man inte är barn till dem. De gör nog andra galna saker också.(

 3. E says:

  Men usch! Är det vanligt i Turkiet att göra så tror du? Det låter nästan som barnmisshandel. 🙁

Kommentera