Suttit på rumpan

Har vi gjort hela dan i stort sett.
Två vänner till oss Sofia och hennes dotter Alicia som också kom till Alanya igår ( imorse kl 4) var efter några timmars sömn ute och shoppade. När Alicia gick och badade med en kompis kom Sofia till kontoret. Dit kom även Catarina. Jag fixade inför nightsafarin och samtidigt satt vi och tjôtade och hade det allmänt trevligt. Katrin kom förbi en snabb sväng också.

Alex träffade några av sina kompisar…

20140728-200946-72586580.jpg
Fler kom senare på eftermiddagen och då pep dom iväg och knackade dörr och fick godis. Alex har haft en lyckosam dag och fått 120 lira bara på kontoret av några av våra givmilda chaufförer. Ramadan slutade ju igår och idag är första av tre dagar på şekerbayram.

När Alicia badat klart kom hon till kontoret och vi gick till Tadım och käkade.

20140728-201317-72797321.jpg
Alex, hans kompis Chris, Sofia, Alicia och Catarina.
Efter mat bar det av till kontoret igen. Sofia och Alicia ville vänta in alla nightsafari jeepar och tjinga på chaufförerna som dom känner dom flesta av dom. Alicia praktiserade som paparazzi hos oss förr förra sommaren och hon är så omtyckt av våra chaufförer.

20140728-201637-72997295.jpg
Här inne har vi Tarık och att vara clown kan ju ses som ett glidarjobb men det kan också innebära blodvite. Återkommer om det i ett annat inlägg.

Nu är vi hemma och jag ska hoppa in i duschen sen blir det en tidig nattning för oss så vi orkar med morgondagen.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Combi Sherlock, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera