No more

Slut på batteriet.
Jag gör typ allt på min Iphone. Bloggar, kollar mail, Facebook, Twitter, googlar , tar mycket bilder…Å batteriet tar alltid slut fortare än vad jag vill så nu har jag skaffat mig en CasePower. En bärbar laddare att ha i väskan så jag kan ladda mobilen när som under dan och inte alltid släpa med mig laddaren och jaga elkontakter för att ladda.

20140706-141049-51049193.jpg
Så no more slut på batteriet efter halva dan!

This entry was posted in Allt & Inget, Tips. Bookmark the permalink.

2 Responses to No more

  1. Ama de casa says:

    Smart grej! Fast jag kör ju med en stenålders digitalkamera och telefonen är oftast kvar hemma. Till kameran har jag ett reservbatteri – och om det inte är med så har jag Anders mobil 🙂

  2. Aurora says:

    Det är till att leva uppkopplat dagen lång. Kram

Kommentera