Imorgon vid denna tiden…

Sitter vi på planet mot Göteborg och har precis lyft om allt går enligt planerna.
Vi åker härifrån till Antalya redan inatt då planet till Istanbul går redan 03.40. 4 timmars väntetid i Istanbul då den flighten blivit ändrad. Skulle haft 3 tim först när jag bokade men 3 eller 4 spelar ingen roll. Jag och Alex brukar vara ganska bra på att slå ihjäl tiden. Bara att ta sig från inrikes till utrikes, genom säkerhetskontroller och passkontroll kan ju ta drygt en timme.

Idag blir det bara till att städa lite här hemma. Packade väskorna gjorde jag igår. Tog 20 min. En halv full och en tom väska reser vi med precis som alltid. Mer fyllda kommer båda vara när vi flyger hem igen.

20140627-085651-32211855.jpg
God morgon från ett soligt +30 gradigt Alanya. Blåser härligt denna morgon.

This entry was posted in Flyger & Far, Väder. Bookmark the permalink.

2 Responses to Imorgon vid denna tiden…

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Ska bli så himla mysigt att ha er här! Längtar!
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Å vi längtar vi med. Alex är nyfiken på presenterna han vet väntar på honom haha 😉
   Puss o Kram och ha en bra dag!

Kommentera