Vaknar upp till +32

Inatt har ac’n gått från och till under hela natten.
Kl är inte ens 9 och det är redan 32 grader. Tror inte det krupit under 30 inatt. När jag la mig vid 23.30 var det 30 grader.
Igår hörde jag när vi var på kontoret att det varit en bra bit över 40 grader igår mitt på dan och att det i tidningarna skrivs att det på söndag ska bli runt 50.
Behöver jag tala om hur glad jag är att vi inte kommer vara här då?!
Vi kommer vara i ett betydligt svalare Sverige och det ser jag fram emot. Jag kan läsa om folks missnöje med den svenska sommaren hur den ser ut vädermässigt just nu.
För mig får det vara vilket väder det vill. Visst är det trevligt om det inte spöregnar men det är ju inte för vädret vi åker. Då hade vi stannat här hemma. Det är ju i första hand för att träffa älskade familjen vi åker sen maten och shoppingen så vädret bryr vi oss inte om. Vi kommer få vår beskärda del av sol och värme när vi kommer tillbaka i slutet på juli.

20140626-085017-31817214.jpg

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

6 Responses to Vaknar upp till +32

 1. Anna says:

  Själv letar jag sista minuten resor till värmen pga vädret i Sverige 🙂 men svårt att hitta nån till bra pris. Har vi dåligt väder så höjer resebolagen resorna rejält

  • Sand mellan tårna says:

   Ja dom gör ju det men är du flexibel och har is i magen kan det säkert dyka upp något 🙂

 2. Anita - amas kompis says:

  Välkommen hem till Sverige! Önskar er en skön vistelse i vårt kyliga land.

 3. Mamma says:

  God Morgon!
  Fy vad varmt ni har. Förstår att ni längtar efter svalare väder vilket Gbg definitivt kommer att bjuda på, iaf dom första dagarna som det ser ut nu.
  Ha en bra dag!
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Ser vi fram emot. Ligga i din soffa och frossa gott gott 😉
   Längtar massor nu.
   Ha en bra dag du med.
   Puss o Kram!

Kommentera