Gör om! Gör rätt!

Vi hade ju en städerska hemma igår. Frun till en av våra chaufförer.
Hon städade kontoret för ett par veckor sedan och våttorkade och skurade varenda millimeter. Det blev skinande rent och luktade fräsch även om det var Ajax lavendel hon använde och jag hatar lavendel doften på rengöringsmedel.
Så när hon skulle städa hos oss sa jag tydligt att använd mina städgrejor. Jag ställde fram allt hon behövde.

När jag kommer hem ser det jätte rent ut men det doftade inte rent förutom i badrummet där hon lyckats göra slut på en hel flaska vim badrumsrengöring.
Jag dammsuger i stort sett varje dag då katten fäller en del och badrummet gör jag också rent i stort sett varje dag då liten herre inte alltid har styr på slangen när han kissar så hälften skvätter ju utanför så det var inte skitigt hemma men ville att hon ändå skulle storstäda. Damma och våttorka överallt, ta fönstren, bakom spisen, i ugnen… Rubbet!

Som sagt, det såg rent ut men doftade inte rent och ser att den nya flaskan med Arap sabunu ( såpa) var full likaså flaskan med fönsterputs.
Hm? Vad har hon gjort rent fönstren med? Vad har hon gjort rent golven med? Våttorkat?

Jag tar en dammtrasa och sprayar såpavatten på tv bänken och drar över.

20140619-095738-35858724.jpg
Här är resultatet!!!

Skickar bilden till Hasan och ber han visa henne eller hennes man den och fråga om dom kallar detta rent. Turkish style av städning?
Inte en lira får hon förrän hon gör om städningen.

Jag är så petnoga så mig lurar man inte med nån fuskstädning. Dessutom hade hon inte gjort rent inne i ugnen.

Gör om! Gör rätt!
Hur svårt kan det va?

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gör om! Gör rätt!

 1. Mamma says:

  Men herregud! Vad har hon gjort hela dagen? Kanske hon var så petnoga på kontoret för att vi var där och såg när hon städade?
  Verkar inte vara lätt att hitta någon som verkligen kan städa 🙁 Ska jag skicka ner Carina kanske ? 🙂
  Puss o kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Inte nog med det. Dom var tydligen TVÅ så än värre 🙁

   Ja Carina eller hon du hade. 😉

   Säkert för att hon hade ögonen på sig på kontoret som hon var så noga.

   Puss!

 2. Gomo says:

  Det var inte att komma hem till ett så välstädat hem som du trodde.Jag vet hur noga du är.Att ni haft en härlig båttur det ser jag och en Alex som är helt otrolig i sitt badande inte rädd för något. Han stortrivs det ser man.Nu får ni ha en bra midsommar i solen. Susan och jag FÅR VÄL HA KOFTA PÅ ! Puss o Kram !

  • Sand mellan tårna says:

   Nä inte riktig som jag tänkt mig när jag kom hem.
   Ja vi hade en härlig dag på båten.
   Många snaps så kan ni nog skippa koftorna ;)))
   Önskar er en härlig midsommar. Längtar till vi ses men snart så.
   Puss och Kram!

Kommentera