Recept tonfisk och pastasallad

Fick en kommentar om att lägga ut receptet på Tonfisk och pastasalladen jag slängde ihop igår. Självklart gör jag det. Inget svårt eller märkvärdigt alls. Mängd efter hur stor sallad man vill göra.

Valfri pasta ( fjärilar använde jag nu)
Grönsallad
Tonfisk i olja
Majskorn
Gurka
Paprika i valfri färg ( jag hade röd och grön denna gången)
Purjolök ( gul lök eller färsk lök)
Hårdkokta ägg
Citron

Koka pastan och låt den bli kall. Gör en vanlig sallad och häll i tonfisken men häll bort oljan först. Lite av oljan kan hällas med i salladen. Pressa citron över och blanda. Lägg på ägghalvor. Lite kryddor om man vill det. Jag hade bara lite salt. Klart!

20140618-064115-24075019.jpg
Super enkelt och super gott! Smaklig måltid!

This entry was posted in Recept. Bookmark the permalink.

Kommentera