Både kvälls och morgontrött

Är min son och har alltid varit. Kvällströttheten har han väl fått av mig och morgontröttheten av sin pappa.

Han vill ju så gärna vara uppe länge när han är ledig men orkar liksom inte så länge som han skulle vilja. Sällan det är svårt att få honom i säng.

Igår efter 6 timmar fullt ös på stranden lekte han vidare med sina kompisar. Det var fotboll, cykling, tafatt… Inte en lugn stund.

Varje söndag har Hasan möte med chaufförerna och oftast är dom på kontoret men igår skulle dom ha mötet på en restaurang vilket innebar att Alex fick komma hem nån timme tidigare än vi tänkt.

Strax efter 20 kommer Hasan hem med honom och säger till mig, han är jätte arg. Inga problem, jag kan hantera det tyckte jag.

In kommer Alex explosiv som en bomb, sparkar av sig skorna så dom flyger genom hela hallen och ångar på i 180 över hur dumt det är att han måste komma hem redan.

In i duschen med honom och han ångar på hela vägen in. Alex är bra för han är allt annat än långsint så när han kom ur duschen hade han tvättat bort både salt, sand, smuts och det dåliga humöret.

Rasar ner i soffan och rör sig inte ur fläcken resten av kvällen förrän det är dax för sängen strax efter 22 och inte en protest kom när jag sa att det var dax att lägga sig. Somnade på 2 röda.

Lagom till sommarlov börjar på svt slår han upp sina bruna så nu sitter han i soffan och tittar på det samtidigt som han grejar med sin ipad och har propparna till sin ipod i öronen.

God morgon!

images

 

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

5 Responses to Både kvälls och morgontrött

 1. Sandora says:

  haha söt 😛

 2. Mamma says:

  Hahaha kan se honom framför mig när han dundrar in arg som ett bi 🙂
  Bamsekramen till honom!

 3. Pia F. says:

  Skönt när det går över snabbt! 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jätte skönt! Lättare att själv hålla sig lugn när man vet att det är över om ett par minuter 🙂

Kommentera