Hårt arbete

Första dagen på sommarlovet men ingen sovmorgon för mig. En envis mygga väckte mig halv 6 (!!). Den hade bitit mig på armarna och på två fingrar. Såg den rackaren flyga ljudlöst framför mig. Myggen här surrar inte så som svenska. En och annan kan göra lite väsen av sig men mest hörs dom inte alls. Slå ihjäl den gick inte så efter ett tag gav jag upp. Då hade jag ändå hunnit bli klarvaken.

Upp och gjorde mig en stor och stark kaffe och satte mig på balkongen och njöt av tystnaden och lugnet.

När jag fått i mig kaffet startade jag datorn. Alex skrev en lista på låtar igår kväll han ville ha laddat till sin ipod så jag satte mig och laddade över dom så det är klart är han vaknar.

När mamma var här blev det inte mycket gjort från min sida med att föra över bilder till Sherlock Holmes facebooksida så jag har 20 album som ska göras.

Lika bra jag sätter igång direkt. Hårt arbete en lördag morgon!

2f700b6edaa2a3ef0e612b2839ee82eb.jpg

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera