Fina duktiga Alex

Brasil burger meny, fotbolls VM till ära fick bli vår lunch på Mc Donalds.

20140613-130126-46886973.jpg
När han kom hem med bussen försökte han se lite bedrövad ut som för jag skulle tro att hans betyg inte var bra men jag såg glittret i ögonen på honom.
Finaste bästa Alex har än en gång gjort sina föräldrar extremt stolta. Vi är ju stolta över honom varje dag men en dag som denna bubblar man av stolthet. Alex själv är också rejält stolt, med all rätt. Betygsraden dominerades av 5 or och sen ett par 4 or.
Han blev jätte glad för sina presenter. Ikväll ska vi sätta oss och fylla ipoden med musik.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

8 Responses to Fina duktiga Alex

 1. Eva says:

  Stolt mamma nu:)) Er stora gosse som han är nu verkar va en riktigt lätt pojke att ha me att göra på så många sätt!! Duktig i skolan charmig och som jag fattar det väldigt snäll:) Ha ett bra lov och njut för de är ju inte bara barnen som går i skolan som är lediga vi föräldrar får det lite ledigare med!!!! Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja Alex är inte svår, alltid glad, snäll o go, rolig o tokig… men visst har han sina stunder. Ett fullt normalt barn med andra ord 😉
   Kram!

 2. Gomo says:

  En jättekram till Alex som är så duktig ! Tack till dej för all info jag har fått läsa,det är så roligt att kunna följa er.Nu ser jag framemot att snart få krama om er.Det ska bli så roligt . Puss o Kram ha det så bra !

 3. Mamma says:

  Duktiga härliga Alex! Klart han ska vara jättestolt så som han jobbat. Och nu äntligen, äntligen kommer ett välförtjänt sommarlov!
  Bamsekram till honom!
  Puss o Kram till dig också!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja han är verkligen värd ett långt härligt sommarlov efter hårt slit.
   Puss o Kram!

 4. Lena Ljunggren says:

  Roligt med så duktig son ! Önskar er ett härligt sommarlov , även om du får jobba en del……./ Lena

Kommentera