Vi drog till Istanbul

Ja, Istanbul Café alltså. Alex och Chris drog till parken där Alex bestämt träff med en kompis från skolan.
Medan barnen lekte och spelade boll käkade jag och mamma.
När Alex och Chris kom för att fylla magarna blev det pannkakor och chokladglass.

20140606-202311-73391007.jpg
Paret ni ser i bakgrunden kommer från Sverige. Super trevliga och roliga att prata med. Mannen berättade att hans mamma är här nån månad varje vår och höst. Berättade att mamman och ett gäng andra svenskar skulle på en restaurang och jag säger att där var vi för några dar sedan och då var det också ett ganska stort gäng svenskar där. Han sa att det var nog hans mamma med vänner och förklarade hur mamman såg ut. Jag började skratta för jag vet väl vem hon är och har pratat med henne på stranden för många år sedan och ser henne då och då. Ingen jag känner men vet väl vem hon är.
Liten värld vi lever i.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Besök från Sverige, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

One Response to Vi drog till Istanbul

  1. Aurora says:

    I morgon åker min svåger och min arbetskamrat ner. De känner inte varandra men jag har förklarat noga för dem hur den andra ser ut. Kram

Kommentera