Hämta tidigare

Ikväll har Alex klass och 4A (samt förskoleklasserna har jag hört rykte om) uppvisning, lite avslutningsjippo ute på amfiteatern.
För en stund sedan ringde skolan och sa att om vi vill kan vi hämta Alex tidigare idag. Typ när vi vill från det vi fick samtalet. Om vi inte vill kommer han hem med servicebussen som vanligt.
Ingen aning hur många föräldrar som kommer åka ut och hämta sina barn tidigare men jag kommer göra det. Dels får han ledigt några timmar tidigare dels träffa mormor lite mer och viktigaste anledningen att hade jag inte hämtat hade jag fått höra det långt efter och vem vill vara en hemsk mamma?!
Måste säga att jag älskar framförhållningen här från skolan. Nåväl jag har ju inget viktigt för mig ändå. Ryggläge några timmar på stranden och just fyllt magen på Tadim…

20140604-141347-51227294.jpg
Nu iväg och hämta liten herre…

This entry was posted in Alex skola, Äta ute/Fika, Besök från Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera