Näst sista…

Måndagen innan sommarlovet. Känns som dagarna till lovet inte kan gå fort nog ändå går samma dagar alldeles för fort nu när mamma är här.

Idag kommer Alex hem direkt efter skolan annars har han ju hela denna terminen åkt till ett ställe där han gör läxorna ( som inte varit så farligt mycket i år) och förbereder inför prov (som dom haft galet mycket av). Sista dan dom hade öppet var i fredags så nu är det slut för denna gången. Skönt att få hem honom direkt. När han gått där har han ringt när han är klar och det är ofta han inte ringt förrän 19.30-20 så det har blivit många sena kvällar för honom. Han har jobbat stenhårt och aldrig gnällt men så gillar han det stället. Flera från hans skola som också går där och dom har roligt ihop. Både mat och lite lek finns det tid för mellan pluggandet. Alex kommer fortsätta gå där även nästa läsår. Vi är så nöjda allihop, bra upplägg på det och mycket bra lärare så det är värt varenda lira vi betalar.

Men nu är det som sagt slut för denna gång och vi räknar ner till sommarlovet…

20140602-084418-31458974.jpg

God morgon!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

One Response to Näst sista…

  1. farfar hebbe says:

    Mors,,så är det även för mitt barnbarn Loke,efter skolan går han till ”Fritis”,där han blir till mamma eller pappa slutar jobbet och hämtar honom,blir lika för Moa när hon börjar i samma skola nu till hösten..
    Men nu är det nog sommarlovet som barnen har focus på..Haé Kram.

Kommentera