Stjäla hela showen

Idag är det brunch i Gold City som Alex skola anordnar. Som vanligt på dessa tillställningar kommer väl de flesta mammor vara uppklädda till tänderna. Varit hos frissan 1 timme minst för att fått håret fixat och make upen lagd. Allt för att dra blickar till sig och få lite uppmärksamhet.
Jag tänkte stjäla hela showen och bli den som blir mest uppmärksammad.
Hur? Men enkla medel.

20140308-093635.jpg
Jag sätter på mig en Guns n Roses t-shirt helt enkelt och jag kommer vara den som sticker ut mest.
Nu har jag inget behov av att få allas uppmärksamhet så jag tar en annan top men ni ska veta att jag gärna skulle vilja se folks miner om jag kom i en guns t-shirt. En annan gång kanske.

God morgon från ett soligt Alanya!

This entry was posted in Alex skola, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

7 Responses to Stjäla hela showen

 1. Aurora says:

  Ett bra sätt för den som vill sticka ut. en det kanske du gör ändå med ditt blonda hår. Kram

 2. Janet says:

  Haha men jag tror att dom inte vet vad de e:)

 3. eva says:

  Haha de skulle va kul!! Hur kan de va så att de vill ha sådan uppmärksamhet det är bara störande!!!De är ju inte bara turkar som e så araber är ju med duktiga på sådant. Undrar om de aldrig blev sedda som barn eller vad de är??? Nu i din sons skola vill de väl kanske visa att de är rika än vad de är:( Ha en trevlig helg

 4. Catarina says:

  Tycker faktiskt att du skulle ha tagit den t-shirten… 😉

Kommentera