Jobbig sits

Underbart väder här idag. Har varit ute sen strax efter 10 och när jag kom hem hade jag bra med energi så jag satte igång att skrubba balkongen från golv till tak. Varenda liten vrå blev våttorkad.
När jag håller på ser jag hur riktigt skitiga våra fönster är. Dom får städerskan komma hit och ta snart.

Påminner mig om när hon varit här sist dan innan vi kom från Sverige. Jag hade skrivit ner vad jag ville få gjort så det var bara för Hasan att läsa innantill.

Fönstren kunde hon strunta i denna gången men jag ville att hon skulle skulle göra rent bakom spisen och göra rent ugnen samt kylskåpet sen ville jag att hon skulle skrubba hela duschkabinen. Samt bara dammsuga av och svabba över golven.

Kommer hem och ser att hon dammsugit och svabbat av golven. Kylskåpet är också rent men duschkabinen ser likadan ut som innan, ugnen är inte rengjord och inte bakom spisen.

Jag säger till Hasan att jag är inte nöjd med hennes jobb. Han säger då hur nöjda 2 andra ”turistfamiljer” är med henne. Bryr jag mig inte om hur nöjda dom är. Jag är inte nöjd för hon har inte gjort det jag ville hon skulle göra om det inte är så att du inte sa till henne om allt det jag skrivit då är det ju ditt fel.
Jo jag sa till säger Hasan.
Ja men då är det ju ditt fel.
Usch vilken jobbig sits han hamnade i där och vred sig mest.
Hur ska du ha det tyckte jag. Har hon gjort ett dåligt jobb eller var det du som inte sa till henne allt hon skulle göra?
Fick bara svaret: Vi tar hit henne snart igen när du är hemma.

Å det är dax nu och jag kommer visa vad hon ska göra och förhoppningsvis blir det gjort!

20140226-153021.jpg
Beachen idag! Stora vågor rullade in. Runt +20 just nu.

This entry was posted in Inte alltid roligt, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jobbig sits

 1. Mamma says:

  Då får vi se om hon gör ett dåligt jobb eller inte lyssnar. Fast om du säger till henne blir nog allt gjort.
  Vilket underbart väder ni har! +5 här idag, mulet och lite regn men både igår och förrgår låg det på +8 och solen sken. Det går mot rätt håll 🙂
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Jag tror mer på att det är Hasan som inte sagt till henne om allt men det skulle han ju aldrig erkänna 😉
   Härligt att våren är på intågande.
   Ha en bra dag!
   Puss o Kram!

 2. Paulina says:

  Såå underbart med 20+ och sol! Väldigt avis härifrån ett visserligen nollgradigt men grådassigt Norrland 🙁 Har en lägenhet i Oba som vi besöker några gånger per år och längtar så mycket efter att få komma ner till värmen igen! 🙂 Ha en fin helg!

 3. farfar hebbe says:

  Hej du,,Ja du ser inte alltid det blir som man tror,när man delegerar en uppgift,,Klart Hasan vill att du själv ska vara bas nästa gång..Haé Kram.

Kommentera