Trevlig kväll

Vi var på Merlot restaurang och käkade.

20140202-083418.jpg
Deras Cosmopolitan rekommenderas.

20140202-083503.jpg
Även maten var fantastiskt god.

20140202-083624.jpg
Bästa tjejerna! 6 stycken var vi igår. Var 2 som är här som inte kunde komma sen är några i Sverige. Vi ses ju oftast varje fredag på fikat och alla är ute och äter och roar sig då och då på sina håll men så svårt att pussla ihop en kväll när alla kan med tanke på barn, skolor, aktiviteter och män som jobbar. Vintern är ju lättare och nu lyckades vi få ihop en kvällsträff med iaf några av oss. Det åts och dracks och pratades i massor. Många skratt!

Merlot hade livemusik som var jätte bra men det var lite för högt för att sitta och prata så en stund efter vi ätit klart gick vi över på andra sidan gatan till Red Tower där vi fortsatte kvällen. Livemusik där också men inte alls lika högt.

20140202-084359.jpg
En smarrig Baileys coffee eller chicken Baileys som Jeanette råkade säga.

Jag och även dom andra tror jag hade en jätte trevlig kväll. Får väl se när vi får till en sån här kväll igen. Innan barnen kom (eller jag hade Alex och vad den enda som hade barn just då) träffades vi varje eller varannan fredag kväll och sippade drinkar.

Som sagt, en super trevlig kväll!
Tack tjejer!!

Alex var med pappa och resten av Sherlock grabbarna samt sina kompisar Deniz och Chris. Dom hade kollat först fotboll hemma hos Ahmet och sen spelat kort hemma hos en annan av grabbarna.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

5 Responses to Trevlig kväll

 1. Aurora says:

  Härligt! En tjejkväll är precis vad som behövs då och då. Kram

 2. Mamma says:

  Där festade ni till det rejält 🙂 Smarriga drinkar och god mat i glada vänner sällskap. Kan knappast bli bättre 🙂
  Puss!

 3. annica says:

  Ser jätte trevligt ut:) Skulle du kunna fråga Jeanette om jag kan få följa hennes blogg, gjorde det förut men sen tappade jag liksom bort henne och hon har väl lösen på sin nu? jag är jobbig som ber dig om hjälp men men finns ingen annan att fråga, hoppas du inte tar illa upp:))
  /ANNICA.

  • Sand mellan tårna says:

   Ska höra med henne men vi pratade om bloggande just den kvällen och jag tyckte hon sa att hon inte bloggar längre men ska höra med henne.:)

Kommentera