Gardiner

Fick upp gardinerna i vardagsrummet igår. Blev helt ok och vi är nöjda men jag hade velat ha gardinstängerna längre ner men det gick inte eller två hade gått men inte på 3 e och då hade det sett konstigt ut om det var olika så vi fick sätta dom där dom gamla satt.
Ändknopparna funkade inte heller eller på en funkade det på sen på dom andra funkade det bara på en sida då en liten plastplupp saknas i andra änden på båda stängerna. Trillat bort eller saknas från fabrik?!? Så dom får jag vara utan. Set ju dumt ut om jag bara sätter på en stång.

20140118-170835.jpg

20140118-170922.jpg

20140118-170942.jpg
Nu är det bara några små gröna växter som ska upp i fönstren så jag kan slänga bort dom stora hemska på golvet. Måste bara hitta små krukor då fönsterbrädorna här inte är jätte breda.

Min lopplampa ni vet som jag gjorde och skrev om och som ni även ser i bild här blev Aytaç, en av våra chaufförer jätte förtjust i och ville att jag skulle göra en till honom. Sa att det kan jag men han får inte ha bråttom. Får ju träningsvärk i handen av allt vikande.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

9 Responses to Gardiner

  1. Alexandra says:

    Du kan sätta lite typ toapapper runt stången och trycka fast fästet över 🙂

  2. Catarina says:

    Så snyggt det blev… ny soffa, ny lampa och så gardinerna på det – ett nytt hem helt enkelt 🙂

  3. Mamma says:

    Jättesnyggt! Vilken skillnad mot det gamla 🙂

Kommentera