Min trollunge

Önskar God Morgon…

20140117-090208.jpg
Hans hår brukar inte vara trassligt men inatt har han nog snurrat. Det var sju resor värre än vad det ser ut och trodde aldrig jag skulle reda ut det. Måtte han få en släng av tillfällig sinnesförvirring snart och säga att han vill klippa sig.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

4 Responses to Min trollunge

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Han måste drömt att han var en propeller 🙂 Om du rycker lite extra när du ska reda ut det så kanske han vill klippa sig 🙂 Jag vet en som också såg ut så på mornarna. En strid varje morgon när det skulle redas ut och det slutade med klippning. Inte för att jag var hårdhänt men det tog tid och var ju inte helt smärtfritt.
  Puss o Kram! Ha en bra dag! Och trevlig helg!

  • Sand mellan tårna says:

   Ska erkänna att jag ryckte väl lite extra samtidigt som jag sa att oj så det blir när man har långt hår haha 😉

 2. Fia says:

  Sötnöten 🙂 han har ju längre hår än vad jag har 😀

Kommentera