Nedräkning

Vi har ju precis varit lediga och Alex därmed fått 6 dar extra ledigt från skolan men nedräkningen till vinterlovet är i full gång…

20140102-083435.jpg
2 veckor härligt lov ser vi fram emot!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nedräkning

 1. Maria Österwald says:

  Hejsan här dyker jag upp som gubben i lådan igen. En kompis till ett par av mina döttrar talade om att hon tänkt flytta till Alanya i mars, Den första jag kom att tänka på var dig 😉 Jag tänkte länka henne till din blogg om det är okej för jag tror att du kanske har bra koll på olika saker som man bör tänka på när man flyttar dit. Är lite orolig för henne eftersom hon från och med Juni inte längre har nått CSN bidrag och tills dess måste ha hunnit skaffa jobb. Önskar hon hade väntat lite och sparat ihop en buffert innan hon åker men hon känner att hon verkligen vill göra det här direkt 😉 Jaja sån är jag väl själv också lite grann så jag har ju en viss förståelse för ungdomlig bråska. Men ändå oroar man sig för hur det ska gå för henne. Dessutom har hon fått kontakt med en man som vill ha deposition och förskott på en lägenhet som hon tänkt hyra och jag vet ju att det är lätt att bli lurad om man inte passar sig… osv osv. Detta är ju inget som jag tänkt att du ska ta tag i eller göra något åt. Utan jag tänkte mer att hon kan fråga dig om saker som kan vara bra att veta innan man flyttar till Alanya. MVH Maria/ Kattloppan

  • Sand mellan tårna says:

   Klart du får länka till hit. inga problem alls 🙂
   Är hon envis ser hon nog till att skaffa sig jobb och se till att hon klarar sig och går det inte vägen får hon väl i värsta fall åka hem igen men då har hon iaf gjort ett försök. Att betala deposition på hyra är ganska vanligt. Hoppas allt går bra och jag önskar henne lycka till.
   🙂

Kommentera