Back on track

Då var Alex på väg till skolan. Jag tar mig en kaffe till innan jag sparkar igång dan ordentligt.
Skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Har gått i 190 sen den dan vi åkte (natten mot 21e dec) till Sverige. Det har varit en härlig ledighet men nu känns det som sagt skönt att vardagen är här igen.

Tur det bara är två skoldagar och sen helg. Efter dessa hektiska dagar har Alex mycket sömn att ta igen eller han har sovit ordentligt men är trött ändå. Igår sov han över halva dan och ändå somnade han innan 20.30 på kvällen. Hann knappt läsa klart kapitlet i boken för honom innan han började snarka.

Själv somnade jag väl 15 min efter honom. Så trött jag med.

Idag är jag pigg och ska få en del gjort tänkte jag.

God morgon från ett ganska mulet och 12 gradigt Alanya.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera