Ute i god tid!

När jag sprang och letade presenter i år till Alex kalender sa jag att till nästa års kalender får jag nog köpa i Sverige då utbudet i Alanya är skralt.
Har varit iväg i mellandagarna på rean både hos mormor i Karlstad och idag här i Gbg. Fyndade lite men mest hittade jag till ordinarie priser. Jag som annars brukar vara en hejare på att rea shoppa och göra grymma fynd.
Bästa shoppingen var ändå att jag har hittat 16 saker till nästa års kalender och det utan att behöva besöka mer än 3 butiker för just detta. Annat än hemma där jag sprungit i 10 butiker och hittat 1 sak. Ett varv i sommar så är kalendern nog klar redan i juli/augusti. Det går bra nu!

This entry was posted in Högtider, Shopping, Sverige. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ute i god tid!

 1. Eva says:

  Bra!! Det var i god tid, men nu slipper du springa benen av dig i Alanya 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det känns skönt. Hittade fler saker men när det gäller vissa grejor som är poppis o inne nu vet man ju inte om dom är om 1 år så jag får avvakta lite med det.

 2. Aurora says:

  Så tidigt har jag aldrig varit ute. Men det betyder att du får en lugn höst. Kram

 3. Deniz says:

  Hej Karina! Vet du möjligtvis hur man lättast söker jobb i Alanya inför sommarsäsongen? Jag vill gärna jobba i Alanya till sommaren men har verkligen ingen aning om hur eller var jag ska börja leta och tänkte att du kanske har bättre koll eftersom att du bor där på heltid 🙂

 4. Anita - amas kompis says:

  Ni ser ut att ha haft en trevlig jul och mat har ni också fått! 🙂
  Impad till tusen över att du är på god väg med nästa års presenter till julkalendern!

  Gott slut o Gott Nytt År

  • Sand mellan tårna says:

   Ja vi hade så mysigt. Vi är alla familjekära och gillar att vara tillsammans.

   Gott Nytt År till dig 🙂

 5. Maria Österwald says:

  Kolla in den nya affären i 15 huset i Karlstad vid namn TGR 😉 Där kan du nog göra roliga fynd till kalendern för en väldigt billig peng. Det är lätt att hitta dit också för det finns en ingång på sidan av huset. Så om du går från parkeringshuset vid järnvägen över gatan in mot stan så ligger TGR bara några meter upp…

Kommentera