Paket nr 15 och många timmar skoj

20131215-084223.jpg
Pinoccio bok!

Kylig morgon här med bara 6 grader så ac’n går på full värme. Himlen är blå så det ser ut att bli en fin dag och temperaturen ska stiga till runt 15 grader.

Alex hade haft så roligt i Olive City igår med sina klasskompisar. Han kom inte hem förrän strax efter 19. Det hade blivit förutom bowling, ps och lek även bbq och tårta ( fast det inte var födelsedagskalas). Hasan som var där kl 17 för att hämta Alex då det var då det var tänkt att vara slut fick sitta kvar och vänta och pratade då med pappan och några fler pappor som var där. Pappan till pojken som hade kalaset tyckte att nåt sånt här borde göras en gång i månaden för att hålla den bra stämningen mellan barnen. Då barnen inte går på den kommunala skolan i respektive område där dom bor blir det inte att dom umgås direkt utanför skolan. Två i Alex klass bor runt i vårt område och åker samma buss som Alex (stöter på dom i parken ibland och då leker dom) annars är alla utspridda åt alla håll och alla har sina vänner utanför skolan. Det var väl en bra tanke så vi får se vad det blir av det. Då födelsekalas tydligen upphörde i klass 3 ( var bara Alex och Şenay som hade) så har det ju blivit än mindre att dom setts utanför skolan. Fortsätter det får väl vi ordna något längre fram. Får väl ta med grabbarna på en jeepsafari tur med bbq i Dimçay.

Nähä! Dax för en kaffe till!
God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Högtider, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

2 Responses to Paket nr 15 och många timmar skoj

  1. Mamma says:

    Vilket bra initiativ att fixa en fest så dom kan umgås utanför skolan också.

    • Sand mellan tårna says:

      Ja jätte roligt. Ungarna hade haft så kul och det fattade man ju när han var där i 4 timmar drygt.

Kommentera