Aktiviteter

Idag är denna dan fullspäckad för Alex. Han sov till 10 sen efter kalenderöppnande och lite tv tittande gjorde han läxor.
Iväg på basketträning efter det sen bara snabbt byta om och iväg till Olive City där en kille i klassen har ” kalas”. Är inget födelsedagskalas utan bara en träff för pojkarna i klassen. Dom ska spela bowling och turnering i playstation. Det blir även mat där.

Denna gång får han åka iväg själv utan mamma som brukar stanna kvar på alla kalas. Får se hur många av mammorna som var med denna gången. Hasan körde ut honom dit och hämtar honom när det är klart.

Jag gick hem och roar mig med tvätt och annat hushållsarbete samt hjälper Alex förbereda lite inför ännu ett projekt dom ska göra över helgen i engelska. Återkommer om det för nu ska jag färglägga arbetet Alex gjort. Han älskar att teckna men är inte så förtjust i att färglägga så vi fuskar lite i detta engelska projekt och jag färglägger. Allt annat har han gjort själv men återkommer med det färdiga resultatet.

This entry was posted in Alex, Alex skola, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera