En ny tv…

Har också fått flytta in till oss…

20131121-161619.jpg
En Samsung blev det.
Samma storlek, 42″ som den gamla men denna känns mindre då ramen är nästa obefintlig. Skrattade när denna kom. Jag tyckte vår gamla platt-tv var smidig men jämför man med denna är den gamla en tjock-tv. Denna nya är så tunn så tunn och väger ingenting. Vår gamla känns som den vägde 1 ton. 6 år hade vi den gamla ( utvecklingen går snabbt) och nu får den flytta hem till Hasans föräldrar.
Denna nya har även internet så vi är uppkopplade. Var inget jag kände att vi behövde då det finns så det räcker hemma med laptop, iPad och iPhones men det fanns i tv’n och det var denna tv vi ville ha.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to En ny tv…

 1. Mamma says:

  Väldigt vad mycket som får flytta in hos er 🙂
  Men 6 år är väl inte gammalt? Jag har haft min i åtta (tror jag) och den känns hur ny som helst 🙂
  Puss!

  • Sand mellan tårna says:

   Nä 6 år är inte gammalt. Minns din bruna tv du hade typ innan jag föddes till jag va typ 16. Man fick gå fram till tv’n och byta kanal men gud då bra den var. Aldrig några problem med den 😉 🙂

 2. Gomo says:

  Både ny diskmaskin och TV inga dåliga grejor,men det var säkert nödvändigt,särskilt diskmaskinen. Känns skönt när man inte behöver oroa sig för att någonting med vattenskador ska inträffa . Ha nu en skön helg och njut framför er nya TV.Puss o Kram !

  • Sand mellan tårna says:

   Ja diskmaskinen lät verkligen skumt och tv’n var ok men ljudet försvann ibland så man fick stänga av och sätta på igen när det hände.
   Puss o Kram

 3. Mamma says:

  Hahaha, Herregud, den bruna tv:n hade jag fram till -94 eller om det var -95 så den hängde med i många herrans år 🙂 Tror jag köpte den -74. En riktig gammal trotjänare 🙂

Kommentera