Rami

Ikväll blev det middag på Rami Restaurang som ligger bara ett par hus från oss. I hörnan mitt emot Kulturhuset. Den har legat där i några år men jag har aldrig varit där men så provade vi det nu när mamma var här i september och det fick tummen upp.

20131117-181252.jpg
Deras Tavuk kanat ( chicken wings) is to kill for. Så goda och bra priser har dom också. Ett mysigt ställe och väldigt populärt sommartid så det kan vara bra att boka bord. En av gångerna vi var där fanns inga bord lediga så vi fick vänta utanför.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Familjeliv. Bookmark the permalink.

4 Responses to Rami

 1. eva says:

  De ser jätte gott ut och skönt att ha nära hem när man är mätt haha. Hur mycke kosta den menyn
  inte för att snoka men de är kul att höra bara. Jag om min yngsta dotter var i Berlin på lovet och där åt vi
  på KFC deras hotwings var så goda:) Ha en trevlig kväll

  • Sand mellan tårna says:

   15 lira kostar chicken wings som vi åt igår vilket jag tycker är billigt och allt på deras meny har bra priser.

 2. Mamma says:

  Dom är verkligen goda! Blir absolut ett besök där nästa gång jag är nere.

Kommentera