Lördag

Vilket innebär basketträning för Alex.

Innan dess hinner han göra sina läxor som är nästan ingenting. En sida med tyska där dom ska skriva siffror och 4 sidor engelska där dom ska läsa ett par texter och svara på några frågor. Kommer gå snabbt.

Så glad att dom knappt inte har några läxor detta året. Denna veckan som varit har dom haft 2 läxor och den ena gjorde dom i skolan med läraren och den andra var bara att han skulle rita lungorna (dom läser om kroppen) och skriva några rader och den sista behöver dessutom inte vara klar förrän till onsdag i nästa vecka men han gjorde den direkt så är det klart.

Solen är tillbaka efter den gråmulna dagen igår då vi fick en rejäl regnskur mitt på dan sen duggade det till och från under eftermiddagen men nu är himlen  blå och termometern visar på +17 grader.

God morgon och ha en bra dag alla!

This entry was posted in Alex skola, Väder. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lördag

  1. Fia says:

    Ha en fin helg! Ids inte nämna va vi har för väder 🙂
    Kram! ♡

Kommentera