Mitt hjärta blöder

Igår när Alex kom hem från skolan berättar han att en servicetjejs son hade dött i en olycka.
Alex var ledsen sa han och tyckte det var jobbigt. Han berättade att hon fått beskedet på skolan. Ett mobilsamtal uppfattade jag det som och hon var då på skolgården och samtidigt hade Alex och dom rast och Alex berättade hur hon bara skrek och skrek.
Då visste han inte vad som hänt men strax efter fick alla elever veta och jag såg att skolan även skrivit om händelsen på Bahçeşehirs Facebook sida strax efter.
Förstår att Alex tyckte det var jobbigt
när han sett hur mamman reagerade. Jag tyckte det var jobbigt och det gör ont i hela kroppen och mitt hjärta blöder för familjen.
Pojken var bara 6 år och hade varit ute och cyklat när han blev påkörd av en pick up. Han fördes till sjukhuset men hans liv gick inte att rädda *snyft*.

Sov gott lille vän!

20131114-103949.jpg

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

8 Responses to Mitt hjärta blöder

 1. Mamma says:

  Fy vad hemskt! Det är ju varje förälders värsta mardröm.
  Och jag hoppas Alex blir extra försiktig när han cyklar eller ska gå över en gata.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är fruktansvärt. Alex är försiktig men man kan aldrig vara nog vaksam. Tror han kommer tänka på detta nästa gång han cyklar.
   Puss!

 2. pia says:

  Oh, hela mitt hjärta värker. Just nu finns det inga ord att skriva, tänker på den lilla pojken och den smärtan hans mamma har…. Skickar en varm kram till dig o Alex

 3. Gomo says:

  Nej så hemskt. Det värsta som kan hända är att mista ett barn. Tycker synd om Alex också som fick uppleva det tragiska på nära håll .Hoppas ni mår bra trots allt. Ha en bra dag .Puss o Kram !

 4. Lena Foglé says:

  Ofattbart sorgligt. Har så svårt att förstå att någon överhuvudtaget skall behöva uppleva att mista sitt barn. Kände nu att jag har mycket att vara glad över. Kram f Lena

Kommentera