Lek mer

Alex älskar lego och önskar sig lego i julklapp även detta år. Lego kan ju göra en ruinerad för mindre. Inte klokt vad dyrt det är med lego men det är bra grejor som håller i både kvalité och som nöje i många många år.

Satt och sökte runt på nätet nu efter just lego och hittade bra rabatter på lego på lekmer.se.  Hittade även ett par till julklappar till Alex där. Jag brukar beställa saker därifrån och vet att det är en bra nätbutik.

Så nu har jag snart köpt alla julklappar till Alex eller jag letar upp dom, skickar länkar till mamma så får hon klicka hem dom. Då jag inte är i Sverige kan jag inte hämta ut dom och det är ju till Sverige Tomten kommer så lika bra dom skickas till rätt land direkt.

This entry was posted in Högtider, Tips. Bookmark the permalink.

4 Responses to Lek mer

 1. farmor says:

  Hejsan

  Lego är i alla fall en långlivad leksak som det även finns en bra andrahandsmarknad för. Sålde själv mina söners lego och fick in en bra slant. De flesta andra leksakerna åker ju oftast i sopporna efter en tid.

  Vädret är nere är det inget fel på i alla fall 😉 det är ju bara att passa på

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag har tittat på Tradera och det säljs ju massa lego där men inte just det vi är ute efter sen är det inte så billigt där heller, inte för köparen iaf men för säljaren. Jösses vilka summor buden ligger på.
   Får Alex för sig att sälja sitt lego nån dag blir han miljonär så mycket som han redan har 😉
   Ja även idag skiner solen på oss 🙂

 2. Mamma says:

  Himla käckt med länkarna du skickar så jag slipper springa runt i affärerna 🙂 Bara att hämta på ICA när jag ändå ska handla 🙂
  Ha en bra dag!

Kommentera