Parfym.se

Taxfree i all ära men på parfym.se hittar du parfymer billigare än på taxfree. Det var mamma som fick tips av en väninna till henne om denna sidan och mamma kollade upp innan hon åkte till oss i september vad hennes parfym kostade på parfym.se och sen kollade hon på Landvetter då det är där hon brukar köpa sin parfym och den var billigare på parfym.se.

För några år sedan hade jag en Escada parfym som jag bara älskade och så typiskt att den var en av deras limited summer edition så den fick jag aldrig mer tag på. Har nog sniffat mig igenom varenda taxfreebutik jag besökt senaste åren för att hitta en som liknar den men icke.

Så en dag förra vintern när vi var i Sverige strosar jag runt på Ahlens i Göteborg och min blick fastnar på en parfymflaska som har nästan samma färg som den Escada jag hade. Först tänkte jag bara strunta i det men så bestämde jag mig för att titta lite närmre på parfymen. Bruno Banani stod det på den och bara namnet fick mig att fnissa och tänkte att det här är nog inget för mig men duttade på lite parfym på handleden och gick därifrån. Sniffade på handleden under dan och insåg ganska snabbt att jag har hittat den. Jag har äntligen hittat en parfym som påminner om den jag hade. Åkte dan efter in och köpte parfymen. Var inte säker på att den skulle finnas på taxfree så jag vågade inte chansa. Dyr var den inte heller. Tror den kostade drygt 300:-. Tittade sen på taxfree och det var som jag misstänkte, den fanns inte där. Har aldrig hört talas om märket innan men är glad att den där rosafärgade flaskan fångade min blick och att jag bestämde mig för att prova den.

Här är min parfym. Nu börjar den ta slut men mamma skulle beställa till sig själv så hon beställer min också. På parfym.se är det halva priset på min parfym mot i butik. Inte bara kul när man hittar en parfym där doften är precis så som man vill ha den utan att den dessutom är riktigt billig. Me like a lot!

This entry was posted in Shopping, Tips. Bookmark the permalink.

9 Responses to Parfym.se

 1. Mamma says:

  Ja, dom har verkligen jättebra priser. Och snabb leverans! Kom dagen efter jag beställt 🙂

 2. Är det Magnetism fr Escada du menar ??

  • Sand mellan tårna says:

   Nä denna hette marine eller summer nåt. En rosa/lila flaska. Dom hade den för 3-4 somrar sen kanske.

 3. Visst är det jobbigt när man hittar ngt man gillar o det sen bara försvinner? Hade en favorit för många år sen som hette Oh de Moshino… bara älskade doften, men den finns inte att få tag på längre. Nåt enstaka ex i en miniflaska för 300 kr är allt jag hittat….

  • Sand mellan tårna says:

   Nä det är så typiskt. Blev så glad när jag hittade denna. Har andra parfymer men tycker inte nån varit sådär super som man vill att dom ska vara men har ju använt dom. Bättre än inget men nu har jag min favvo 🙂

 4. Aurora says:

  Låter bra. Själv är jag allergisk mot vissa dofter men en del går riktigt bra. Kram

 5. Eva says:

  Ja den luktar jätte gott! Nordicfeel brukar också ha bland de bästa priserna. Har du kollat på prisjakt
  när du letar parfym innan du beställer. Escada är en favorit här de har ju så många som luktar underbart och vissa är rätt snarlika. Jag brukar lukta i affären sen kolla billigaste priset på nätet. Har just beställt en som heter Taylor Swift jätte god!!!! Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Nu har jag ju tur att min inte är så dyr i butikerna men billigt är alltid bra. Nä har inte kollat Nordicfeel. Får kolla upp det. Tack för tipset 🙂 Jag har luktat igenom alla Escada men ingen hade en doft som liknade den jag hade och deras 2 senaste summer edition luktar inte gott, så söta och starka.

Kommentera