Back to school

Idag blir det skola för Alex. Hans hals är bättre. Han hade fortfarande lite ont när han la sig igår kväll men ingen feber eller annan värk och han är pigg så en dag hemma får räcka. Snuvig och lite hostig är han men det har han varit sen den dan skolorna började i september. Tycker varenda unge på hans skola går och snörvlar. Blir väl så, dom har inte setts på hela sommaren, 3 månader och sen när alla träffas igen har baskeluskerna party och går runt bland varenda barn.

Vi hade en riktig mysdag igår och det var så mysigt att ha honom hemma. Så fort han är ledig är det bara kompisarna och aktiviteter som gäller så att få pyssla om och ha honom helt för mig själv en hel dag var underbart.

Vi låg i soffan och tittade på film och byggde med lego mest hela dan.

This entry was posted in Alex, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to Back to school

 1. pia says:

  God morgon från ett grått Uppsala!
  Skönt att Alex är bättre men som du skriver, det är alltid härligt med tid tillsammans.
  Önskar dig en fin dag och att solen lyser på Er =)
  Kul att du bloggar igen, har saknat bloggen under sommaren 😉

 2. Mamma says:

  God Morgon!
  Skönt att han är bättre, om än inte helt bra. Hoppas han snart blir av med förkylningen för det är ju jobbigt att gå och dras med.
  Puss i Kram! Ha en bra dag!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja snorig och hostig fortfarande men det går väl över snart hoppas jag. Lite Sverige kyla kan kanske göra susen 🙂

 3. Gomo says:

  Vad skönt att det inte blev värre av det halsonda . Igår hade vi ju minus 6 och idag har vi pluss7 .blir maninte förkyld av sånt väder är det ju konstigt . Ha en bra dag och en härlig promenad om du kan. Puss o Kram

Kommentera