Sjukstuga

Idag får Alex stanna hemma. Han sa igår kväll när han skulle lägga sig att han haft ont i halsen hela dan men att säga det på en söndag morgon vore ju dumt. Att kanske behöva vara hemma på en ledig dag hade ju varit katastrof när man i stället kan leka med kompisar och kolla fotboll.
Jag tänkte att det är nog ingen fara och sa att vi får se imorn bitti.
Han sa nu när han vaknade att han har jätte ont och jag ser att han är alldeles röd och tjock i halsen så det får bli en hemmadag så får vi hoppas det går över tills imorgon. Känns inte dom han har nån feber i alla fall.

20131111-074204.jpg
Nerbäddad i soffan.

This entry was posted in Alex, Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sjukstuga

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Stackarn! Skickar bamsestor krya på dig-kram! Hoppas det går över under dagen.
  Glass är bra när man har ont i halsen men berätta för guds skull inte för någon 🙂
  Puss o Kram till er båda!

  • Sand mellan tårna says:

   Jodå han tycker det känns bättre och har ätit mat. Tyckte det gjorde så ont först så han ville inte ens dricka, varken varmt eller kallt. Är nog bra imorn så han kan gå till skolan.
   Puss o Kram från oss båda!

 2. Gomo says:

  Aj då ! Ont i halsen .Hoppas att det går över snabbt,och inte drar med sig en förkylning.Här hemma är det många som är förkylda nu.Jag hoppas jag klarar mej.Idag var det minus 6 på morgonen,kanske bacillerna fryser bort.Sol har vi ialla fall . Ha en bra och en kram till Alex ! Puss o Kram !

  • Sand mellan tårna says:

   Alex har varit snuvig sen skolorna började i sept. Alla snorar tycker jag och bacillerna går runt. Han mår bättre nu och har ju ingen feber så han kan nog gå till skolan imorn.
   Håller tummarna att du klarar dig undan. Ut i kylan och frys bort baskeluskerna;)
   Puss o Kram!

Kommentera