Muller

Nu hör jag åskan mullra uppe i bergen. Det är helt igenmulet. Tvätten är intagen om det skulle komma en skur. Kanske kan jag äntligen få min efterlängtade sitta inne och kura dag.

20131107-085108.jpg
Håller tummarna att det brakar loss ordentligt.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

5 Responses to Muller

 1. Mamma says:

  Aj då, det blev inget balkonghäng för min del 🙂
  Ha en riktigt mysig sitta inne o kura-dag !

  • Sand mellan tårna says:

   Det kom en skur eller några droppar men jag missade dom när jag var inne och dammsög. Typisk, såg bara att det var lite blött på balkongen sen. Nu har vinden avtagit och åskan dragit vidare. Det var det det 😉
   Puss o Kram!

 2. farfar hebbe says:

  Hejsan,,Oki,hoppas du får din kura inne dag nu,,jag har en liten kille hemma i dag från skolan,magont..så vi kurar inne för ute är det gråtrist..Haé Kram.

 3. Anita amas kompis says:

  Det blev riktigt skönt väder att strosa i idag. Läste om chauffören som ni avslöjat med att stjäla. Vilken tur! Det kan äventyra hela er verksamhet gissar jag, om det blir känt att man blir av med kameror, mobiler etc. Bra där!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja perfekt promenad väder. Var ju varmt.
   Ja visst skulle det kunna ställa till det rejält för oss så det var tur att dom tog honom så pass snabbt så det inte forsatte.

Kommentera