I mörker

Idag åt vi Janssons frestelse till middag. Så himla gott. Brukar inte äta det mer än typ på julen men nu har jag haft ansjovis med från Sverige så nu kan jag göra det här också. Janssons påminner mig verkligen om julen.

20131107-195001.jpg
Jag gjorde den redan i eftermiddags och tur var nog det. När Alex kom hem satte jag in den i ugnen för att bara värma upp den. Den hann precis bli varm så försvinner elen. Har varit borta i 2 timmar och kom precis tillbaka. Kom tillbaka en kort stund för nån halvtimme sen och Alex blev så glad så han ställde sig på balkongen och sjöng. Han hann inte mer än sjunga färdigt så försvann elen igen.
Vi hörde också folk runt omkring som ropade yay när elen kom och sen ufffff när den försvann igen. Tydligen ganska stort fel då elen var borta inte bara på vår sida av stan utan även östra sidan.
Nu håller vi tummarna att vi får behålla elen.

This entry was posted in Inte alltid roligt, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

2 Responses to I mörker

  1. Mamma says:

    Mums! Och vilken tur att du var ute i god tid med uppvärmningen. Det hade ju inte varit så kul med bara mackor när det finns en Jansson på lut 🙂

Kommentera