Så bra då

Nu har han varit här och fixat diskmaskin och kran.
På diskmaskinen bytte han ju nåt igår, ena slangen tror jag men det finns två och den andra kollade han inte men det var där felet låg. Den var sprucken. Hej och hå. Har man inte jobb så skaffar man sig.

När vi talade om hur vi ville ha kranen hade jag nästan väntat mig att han skulle säga att det inte går så jag hade förberett mig genom att syna hur den är kopplad och såg att det kommer inte vara några problem mer än extra jobb för honom men det verkar han ju gilla så…
Han sa ingenting om det mer än, visst det fixar jag.
Huh? Bara så där? Inte ett ord om hur den kommer vara i vägen eller att det inte går?
Så bra då…

20131106-110254.jpg
Så nu sitter kranen som jag vill ha den och läcker gör den inte heller.

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Så bra då

  1. Mamma says:

    Kors i taket! Fick fixade han två saker på en och samma dag? 🙂

Kommentera