Min sötaste chat kompis

Är Alex äldsta vän Şenay. Varje kväll skriver hon till mig på Facebook chatten.
Ofta hon frågar hur det är med Alex trots att hon träffat honom i skolan hela dan. Alex är nästan aldrig på Facebook. Honom hittar man oftast å you tube.
Jag och Şenay pratar inte om nåt särskilt. Det är mest hon som skriver och hon nöjer sig med att jag svarar med bara smileysar eller så kan vi sitta en hel kväll och bara skicka olika smileysar till varandra.
Hon slutar aldrig ”prata” och Joanne har sagt att det bara är att sluta svara henne vilket jag redan hade gjort vid några tillfällen när det bara kom smileysar. Joanne berättade att när nån släkting inte svarar henne blir Şenay så arg på dom och skriver att hon säger upp bekantskapen med dom. Det har hon inte skrivit till mig än.
Hon är så söt lilla Şenay.

20131106-142655.jpg
Här Alex och Şenay hemma hos dom i somras.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

2 Responses to Min sötaste chat kompis

 1. Mamma says:

  Kan det vara så att det egentligen är Alex hon är intresserad av? 🙂
  Skojar bara, det är klart hon gillar dig! 🙂
  Puss!

  • Sand mellan tårna says:

   Hon hade nog hellre chattat med honom men då han aldrig är online frågar hon mig vad han gör och om han gjort sin läxa, vilken tid han har basket, hur han mår….haha 😉
   Puss!

Kommentera