Snubblande nära

Var inne i en av alla små pappershandlare som finns här. Ni som varit inne i en sådan vet att det är trångt och ofta grejor från golv till tak, allt i en enda röra. Man vågar knappt vända sig med risk att välta ner saker och går med armarna tätt intill kroppen. Helt enkelt får man gå in och backa ut.

Jag går sakta och försiktigt runt där inne och tittar på sakerna i ögonhöjd när jag helt plötsligt stöter emot något med ena foten. Tittar ner och väntade mig väl att där skulle ligga en hög böcker. Vad jag inte väntade mig var att det skulle ligga en kvinna där och sova. Hon satte sig yrvaket upp och jag fick passera sen la hon sig ner igen och drog filten över sig. Hade mobilen i handen men kom mig inte för att ta ett kort. Var både förvånad och full av skratt.
Only in Turkey!

20131104-124721.jpg

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

4 Responses to Snubblande nära

  1. Catarina says:

    More Turkish style 😀
    Yep – ONLY in Turkey!!

  2. Mamma says:

    Vilken tur att du inte trampade på henne 🙂

Kommentera