Redan kl 8.10…

Ska Alex vara i skolan idag och ha etüd. De har etüd antingen efter skolan eller på morgonen innan skolan börjar (normalt börjar dom 8.55 och slutar 16.40 detta året). Detta är första gången Alex har på morgonen. Han brukar gilla etüd, tycker det är roligt och går gärna men nu var det lite knorrande om att ha det idag för han vill inte ha det på morgonen och jag förstår honom. Ska se om vi kan få ändra så han kan få det efter skolan i stället så länge han nu ska ha det.

Så idag kör jag honom ut till skolan men först kaffe. Här behövs mycket kaffe.

God morgon!

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

4 Responses to Redan kl 8.10…

  1. Catarina says:

    Oh ja, nu blev det en tidig morgon…. förstår hans knorrande – och du får ladda rejält med kaffe nu då 🙂
    Kram & go´morron!!

  2. Erica says:

    Numåste jag va nyfiken och fråga vad etüd är? 🙂 Kramiz

Kommentera