På min spotify

Vi kör en låt till…

Också detta en ruskigt bra ballad. Originalet spelades in med Everly Brothers 1961 och det är många artister som spelat in den men bästa versionen enligt mig och säkert många andra är just med Nazareth som 1975 gjorde om den till en hårdrocks ballad och säkert den version som är den mest kända.

YouTube Preview Image

They really knew how to make music back in the days.

This entry was posted in Musik. Bookmark the permalink.

4 Responses to På min spotify

 1. Mamma says:

  Åååh, den är superbra

  • Sand mellan tårna says:

   Ja visst är den. Undrar när jag hörde den första gången med tanke på att den är från 75 då jag var bara 5 år? Kan det vara så att du och pappa tog en sväng om till den på vardagsrumsgolvet på fredag kvällarna? 😉

 2. Mamma says:

  Nja, sväng o sväng. Det har väl aldrig riktigt varit min grej 🙂
  Men säkert spelade jag låten och då på hög volym, så du kunde väl inte undvika att höra den 🙂
  Puss!

  • Sand mellan tårna says:

   Nä det var nog inte riktigt din grej. Kan inte minnas alls att jag sett det men tänkte att jag kanske förträngt det haha 😉
   Det var väl därifrån jag fick min utomordentliga musiksmak ifrån då. Från dig för jag minns fortfarande pappas musik och det är väl inte riktigt min grej det där med dansband 😉 eller så kanske han lyssnade på annat också men det är dansbandsmusiken jag minns med fasa 😉

Kommentera