Läskigt

Eller kanske inte så hemskt läskigt. På torsdag ska Alex och dom ha lite halloween firande i skolan. Det firas ju inte här (än) men dom har det på engelska lektionen. Även jul och påsk ”firar” dom på engelska eller tyska lektionerna genom att göra lite pyssel mm. Kul att även våra traditioner smygs in lite.
Jag har ju i ganska många år gjort en pumpa lykta och ska göra även i år men i år har jag även avancerat lite och gjort lite skrämmande sötsaker…

20131028-161512.jpg
Finns så mycket man kan göra men det finns också så mycket som inte finns här för att få till allt kul. Sen är jag ju inte den som älskar att stå i köket så allt som måste göras från scratch går bort. Det har jag inte tålamod till. Detta var pilligt nog. Detta är inget Alex ska ha med till skolan utan detta är för han och hans kompisar. De är ju lediga imorgon så jag tänkte dom kan få det då. Till skolan ska de bara ha med sig nån scary mask, häxhatt eller något annat halloween aktigt sen får dom även ha vilka kläder dom vill den dan. Tänkte jag ska göra (dekorera, muffinsen är köpta) några fler såna muffins som han kan ta med och bjuda på.
Sen en sak kvar att göra till imorn förutom pumpan. Återkommer när det är klart.

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

4 Responses to Läskigt

 1. Fia says:

  Uuhhh läskigt 🙂 men duktig e du 🙂

 2. Mamma says:

  Morning! Oj, vad du har pysslat. Jätteroliga grejer!

  • Sand mellan tårna says:

   Jag fick tummar upp av Alex och det är det viktigaste. Själv tycker jag ju dom blev sådär bra. Himla pilligt va det.
   Puss o Kram

Kommentera