Because of the baby

Igår åkte vi bananaboat igen…

20130815-112743.jpg

20130815-112759.jpg

20130815-112822.jpg
Inte alls lika roligt som sist. Gick inte lika fort sen slängde han inte av oss vilket ju är det roligaste.
När vi kom fram till båten igen fick vi själva hoppa i. Alex hoppade före mig sen när jag hoppa i kommer bananen med en våg in i huvudet på mig. Jag puttade bort den. Alex var vid stegen och jag ser att jetskin (bakdelen) är på väg att glida mot honom så jag tar tag i den för att hålla emot. Det ser jetski killen som ska flytta jetskin och poff så får jag allt vatten som kommer ut bak från jetskin i ansiktet.
Kommer till slut upp på båten och killen från jetskin kommer upp och ber om ursäkt för vattnet jag fick skjutet i ansikte. Tur det bara va vatten sa jag och frågade sen varför han körde så sakta och inte slängde av oss.
Because of the baby svarar han och pekar på Alex som tittar upp och blänger på honom med mord i blick. Baby? utbrister jag. Han är 9 år!!!

Förutom det hade vi en super duper toppen dag!

This entry was posted in Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

2 Responses to Because of the baby

  1. Mamma says:

    Hahaha att bli kallad baby när man är 9 är ju förnedrande 🙂

Kommentera