Ett hjärta på facebook

Vet inte hur många massmeddelande jag fått på Facebook igår om att sätta ett hjärta på min tidslinje. Detta för att det är cancer forskar veckan och för att visa solidaritet kvinnor emellan.
Det är väl fint antar jag men jag blir bara irriterad och väljer i stället att ge ett bidrag till Cancerfonden . Det gör större skillnad än ett hjärta på min Facebook.
Så vill ni göra skillnad och hjälpa till i forskningen mot cancer ge ett bidrag.
Plusgiro: 901986-0
Bankgiro: 901-9514

Sen ska man ju absolut inte tala om varför man har ett hjärta på sin tidslinje om någon frågar. Bara det visar enligt mig nivån på detta. Så inte nog med att jag vägrar sätta ett hjärta på min fb, jag är en förrädare också.

God morgon från en sval (+24) och skön morgon i Alanya.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

12 Responses to Ett hjärta på facebook

 1. Respelion says:

  Var ifrån kommer egentligen initiativet att sätta hjärta? Det måste väl vara mycket mer rationellt att bara skänka pengarna direkt till cancerfonden istället för att bara ”visa” att man blott ”tänker” på de som har cancer. Dessutom så kommer hjärtat i praktiken vara ett sätt att slippa tänka, eftersom man då gjort sitt genom att sätta ett hjärta.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag vet inte var det kommer från. Bara tröttsamt och korkat enligt mig men folk tycker väl dom bidrar med nåt men dom cancersjuka blir ju inte friskare för det men med ett bidrag kan utvecklingen iaf gå framåt.

 2. Mamma says:

  God Morgon!
  Håller med dig – visst är det fint med ett hjärta men med ett bidrag gör man ju verkligen något! Oj, bara + 24 Har hösten kommit? 🙂
  Puss o kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja ett hjärta påsen fb gör ju ingen skillnad för fem öre.
   Nä ingen höst än men vi har hyfsar svala nätter med 23-25 grader och luftfuktigheten är fortfarande låg. Över 35 dagtid ändå men man svettas inte bort halva sig själv 😉

 3. Eva Olsson says:

  Bra skrivet, håller med fullständigt. Det är mycket liknande som man blir så trött på, delar man inte eller gillar, ja…. då är man i stort sett inte värd att kallas människa : ( Nonchalerar allt så´nt).

 4. Catarina says:

  Håller med – dessa hjärtan är ju bara trams, bättre då att ge ett bidrag. Och vadå inte berätta något för killarna…. det här angår väl alla!!

 5. Lena says:

  Klokt av dig ! Bättre att ge ett bidrag tycker alla dessa uppmaningar är ja helt enkelt tjafs! Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Ja jag är så trött på alla dessa fjantiga massmail där man ska skriva färger och annat och absolut inte berätta för killarna för det är en tjejgrej. Inte ens på dagis häll man på så 😉
   Kram på dig!

Kommentera