Attjo och Prosit

Tror hälften av alla Sherlock Holmesare snorat det senaste och en dag kommer Katrin och låter för bedrövlig. Nyser, snörvlar och hostar. I fredags vaknade jag med lite halsont och kill i näsan men inget allvarligt. Åkte till Sapadere på lördan och som ett brev på posten bröt en dunder förkylning ut på kvällen där. Från morgon till man kommer tillbaka på eftermiddagen är man blöt sen badade jag ett par gånger i det kalla vattnet och att sen ha på sig dessa blöta kläder hela dan är väl inte det bästa när man har en förkylning lurandes om hörnet, inte ens i denna värmen så det var väl väntat.

Kul hade vi som alltid…

IMG_0131

Vi i vårt gäng, bara svenskar och Steffie fyllde en jeep själva.

Tror jag nämnt att vi har vattenkrig mellan jeeparna. Vi har två stora påsar (säckar) med flaskor på kontoret som vi fyller på morgonen sen finns det så man kan fylla på alla stopp (4 ställen till) så det blir aldrig torrlagt liksom. Det brukar ligga flaskor i dom andra jeeparna, som inte är fyllda direkt utan folk brukar offra sitt dricksvatten sen fyller dom under stoppen. I lördags i slutet på dan kastar vi vatten på folket i en jeep och ena killen där spottar på oss. Holländare så vi bad Steffie prata med honom och fråga vad problemet är. Får till svar att dom har bara en flaska i sin jeep så det är orättvist att alla andra har fler. Kunde inte annat än att skratta. Han har haft hela dan på sig att få tag i vattenflaskor. Jag gav t om bort flera till en som frågade om hon kunde få då dom inte hade mer än ett par stycken. Man slutar aldrig att förundras över vissa människor.

Sen blev jag förkyld och igår var jag hemma hela dan, nös och snorade. Idag känns det mycket bättre, lite täppt fortfarande bara. Varit ute på skolan med Katrin idag igen för att lämna alla papper mm dom behöver för att Maya ska kunna börja.

Skulle va på kontoret sen för att förbereda och hjälpa till inför night safarin men precis när vi skulle börja med visslor och annat säger Alex att han har ont i huvudet och vill gå hem så jag vabbar ikväll. Dock ingen större fara med honom. Mest trött tror jag. Han halvligger i soffan och ritar just nu.

This entry was posted in Combi Sherlock, Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Attjo och Prosit

  1. Mamma says:

    Usch och fy för förkylningar. Hoppas du mår bättre idag och att inte Alex blivit smittad.
    Här kommer en stor krya på dig-kram!

Kommentera