Jeephäng

Idag blir det inget kontorshäng utan jeephäng.

20130810-084733.jpg
Sapadere på schemat.

This entry was posted in Combi Sherlock. Bookmark the permalink.

6 Responses to Jeephäng

 1. Catarina says:

  Go, go, go – have fun!!!! 😉

 2. Lena says:

  Låter skönt med jeephäng. Här har det varit häng i Tivedsskogarna letat cacher/ skattburkar och hittat fina kantareller. Trevligt värre! / Hälsar Lena

 3. Deniz says:

  Såg ett par Sherlock Holmes jeepar i morse, lite kul när man ser dom för jag tänker alltid på dig och din blogg när jag ser dom :D.

  Tänkte även fråga dig Karina, du har ju bott i Alanya ett tag och har ju även bloggat i några år så du kanske har hört talas om ett forum som fanns för ett par år sedan som hette alanyaforum.com, du råkar möjligtvis inte veta varför forumet lades ner? Annars kanske det finns någon läsare som vet? Vet du annars något bra forum om Alanya? 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Kanske satt jag i en av jeeparna då vi åkte just den dan 🙂 På mornarna är jeeparna annars överallt då dom hämtar upp folk på hotell och i bostäder.
   Oj, ingen aning om varför det lades ner det forumet. Merhaba.se är ett Turkiet forum, inte enbart om Alanya utan hela Turkiet. Sen finns det väl en hel del sidor och grupper på facebbok med anknytning till Alanya. Är dock inte med i nån själv.

Kommentera