En super bra och en kass

På onsdagar och lördagar är det ett hotell här på hotellgatan bredvid oss som har en trubadur som är så grymt bra. Den rösten alltså och så skön musik så jag brukar sitta här på balkongen och yla med i sångerna.

En annan dag i veckan, vilken kommer jag inte ihåg har ett annat hotell en annan trubadur som är mycket sämre än vad denna idag är bra. Alltså han är så urdålig så det finns inte. Dessutom spelar han inte helt själv utan har nån dator eller nåt musiken kommer ifrån och så försöker han bara kompa med sin gitarr och det låter för…

Sjunga kan han inte heller och sjunger dessutom fel. Alex påpekar varje gång att han sjunger fel på en låt.

Man märker att även gästerna på hotellen uppskattar han som sjunger idag mer än den andra. Det är mycket mer folk som sitter och lyssnar idag och på lördagar, sjunger med och applåderar. Den andra får på sin höjd några svaga handklappningar.

Så idag njuter vi av musiken från balkongen. När den andre kommer stänger vi in oss.

This entry was posted in Musik. Bookmark the permalink.

4 Responses to En super bra och en kass

 1. Mamma says:

  Han som är superbra vet jag viken du menar. Det är verkligen en njutning att lyssna på honom….
  Den andra hoppas jag fått sparken tills jag kommer ner i september för jag vill ju gärna sitta på balkongen på kvällarna………..

  • Sand mellan tårna says:

   Haha ha men som tur är tror jag bara han spelar en gång i veckan med det är illa nog och en dag för mycket 😉
   Puss o Kram!

 2. Catarina says:

  Ha ha ha – kanske är den som är kass samma en som jag hörde på ett ställe i närheten av mitt hem för ett par veckor sedan…. han kunde verkligen varken spela eller sjunga, urdålig engelska och jag är helt övertygad om att han inte kan PRATA engelska och förmodligen inte förstod ett ord av det han sjöng.. 🙂

Kommentera