Båttur…

Var vi ju på för några dagar sedan och jag lovade bilder. Nu kommer dom…

IMG_4478

Alex och Django, två glada killar som ser fram emot en dag på havet.

IMG_4485

IMG_4487

IMG_4490

IMG_4498

Här i nätet i fören har dom det gott.

IMG_4500

IMG_4503

Håller span

IMG_4504

IMG_4507

IMG_4508

IMG_4512

Personal från båtarna hoppar från lovers cave. Förr kunde även gäster följa med in i grottan. Man går in på ena sidan berget och får sen krypa genom en trång tunnel så man kommer ut på andra sidan och sen hoppa ner i vattnet. En gång har jag gjort det och fick då sånt lock i öronen när jag kom ner i vattnet så jag både blev alldeles yr och mådde illa men häftigt var det.

IMG_4518

IMG_4522

Ahmet, jag och Alex och lite annat löst folk som råkade hamna på bilden.

IMG_4525

IMG_4526

IMG_4531

Ahmet spexar även på sin lediga dag. Här åkte han jetski med Alexander (en av våra serbiska vänner) och jag skrattade gott åt Ahmets stil. Alexander är proffsig på att köra jetski och körde med full fart och svängde tvärt många gånger, till slut hamnade Ahmet i vattnet.

P1160118

Kärlek! Ahmet busar med Alex.

P1160126

Först hoppar Ahmet i…

P1160151

Efter kommer Alex. Jag var bra nervös först. Alex kan ju simma men här mitt ute på havet är det ju inte bara att sätta ner fötterna om man vill det men inga problem för Alex. Simmar som en fisk, dock lät vi honom inte vara i själv utan nån av oss vuxna i närheten med honom i vattnet.

P1160133

Efter dom plumsat i…

P1160145

Simmade dom till båten igen, upp och hopp i igen. Säkert 100 gånger. Blev trött bara jag såg dom. Alex som kan dyka, något han lärde sig när vi var i Kroatien 2011 lärde sig även dyka från högre höjder som från båten.

En fantastiskt härlig dag hade vi och jag tror det blir en till tur nån dag i nästa vecka.

This entry was posted in Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

12 Responses to Båttur…

 1. Pia F says:

  Ser helt underbart ut.

 2. Hebbe says:

  Mors,,Vilken härlig dag ni verkar ha haft,,härligt vatten fina bilder,syns att ni har roligt..Haé Kram

 3. Lena says:

  Killar i magen på mig när jag ser bilderna när ni hoppar i havet! Så skönt att Alex är duktig simmare. Njut av värmen idag kommer regnet hit och det känns faktiskt skönt.Saknar AC här hemma fläkten räcker inte riktigt till ………./ Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Lite uppfriskande regn skulle jag inte tacka nej till nu men vi får vänta ett tag till.
   Ha en bra dag!

 4. Mamma says:

  Oh så härligt! Kanske dags igen för en båttur i september? Men då får det blir en dag när Alex är i skolan för jag kommer inte att koppla av en sekund om han är med. Blir ju störtnervös när han ska hoppa o dyka.
  Puss o Kram! Hoppas ni får en härlig dag!

 5. sassa says:

  Underbara bilder Karina 🙂

 6. Catarina says:

  Åååhh ja, det VAR verkligen en härlig dag… klart vi måste göra om det snart igen!

Kommentera