Låg luftfuktighet

Värmen brukar ju inte vara det värsta här under sommaren utan luftfuktigheten. Det är ju den som är det jobbiga. Att alltid kännas som man precis kommit ut ur duschen och alltid vara helt fuktig på hela kroppen. Brukar aldrig behöva smörja in mig här, (ja förutom med solkräm då) dels för att det inte går, allt rinner bara av sen behövs det inte men nu sen vi kom hem har jag fått göra det varje dag. Vi har inte alls samma höga luftfuktighet i år som vi brukar.

Nu ligger den på allt mellan 20-50% dagtid. Normalt brukar den ligga på 75-80% (ibland mer) dagtid så väldigt lågt i år. Det är ju ändå fruktansvärt varmt i solen men man kan faktiskt sitta i skuggan utan att svettas floder vilket man annars gör när det är så hög luftfuktighet. Tror ändå att det kanske blir hög luftfuktighet under augusti så helt undan kommer vi kanske inte men vi är glada så länge den är låg.

God morgon från ett just nu +31 gradigt Alanya med en luftfuktighet på 24%. Strålande sol och klarblå himmel.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

One Response to Låg luftfuktighet

  1. Aurora says:

    OK, då förstår jag vem som skickat hit fukten. Här är alldeles för varmt och klibbigt. Kram

Kommentera